Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / În decembrie vor fi lansate 12 piese inedite ale cântăreţei Amy Winehouse

SHOWBIZ / În decembrie vor fi lansate 12 piese inedite ale cântăreţei Amy Winehouse

SHOWBIZ / În decembrie vor fi lansate 12 piese inedite ale cântăreţei Amy Winehouse

Pe 5 decembrie va fi pus în vânzare un album cu piese inedite cântate de Amy Winehouse. Albumul, intitulat “Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures”, va cuprinde 12 piese înregistrate de cântăreaţă, pe care publicul nu le-a auzit încă, informează The Sun.

Familia ei cunoaşte doar câteva piese de pe album. The Sun povesteşte despre descoperirea pieselor necunoscute. N-am realizat niciodată cu adevărat cât de genială era. N-am ştiut până când nu m-am aşezat cu ceilalţi din familie să ascult acest album, din care mi-am dat seama cât era de talentată. De la jazz la hip-hop, am rămas fără suflare, spune Mitch, tatăl cântăreţei, adăugând că a plâns la unele piese.
În ceea ce o priveşte pe Janis, mama lui Amy Winehouse, n-a spus nimic despre album, însă a mărturisit că a preferat să-l asculte singură, pentru că emoţia pe care a simţit-o a fost prea intensă ca să o poată împărtăşi cu cineva.
Mitch a adăugat că n-ar fi acceptat niciodată ca albumul să apară dacă piesele conţinute nu erau la înălţimea celor pe care cântăreaţa le-a lansat în timpul vieţii. El consideră că “Hidden Treasures” este şi mai bun decât albumele precedente şi că albumul va fi un omagiu perfect adus carierei sale.
O parte a încasărilor realizate din vânzarea albumului va fi destinată Fundaţiei Amy Winehouse, care-şi propune să-i ajute pe tinerii cărora le este greu să se lase de droguri.

Cerasela Dinescu

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus