Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Jennifer Aniston, cea mai sexi femeie din toate generaţiile

SHOWBIZ / Jennifer Aniston, cea mai sexi femeie din toate generaţiile

SHOWBIZ / Jennifer Aniston, cea mai sexi femeie din toate generaţiile

Cea mai frumoasă femeie din toate timpurile a fost aleasă de cititorii revistei pentru bărbaţi Men’s Health, ediţia americană. Rezultatul a fost surprinzător, scrie staragora.com.

Jennifer Aniston, 42 de ani, eroina din ‘Prietenii mei’, a fost preferata cititorilor, fiind aleasă cea mai sexi femeie din toate timpurile. Ea s-a clasat prima din 100 de femei, celebre în lumea filmului, modei şi muzicii, din toate generaţiile. Jennifer Aniston a învins-o astfel pe Angelina Jolie (clasată pe locul 10) sau pe bombele sexi Raquel Welch (locul 2) şi ,, (locul 3).

În octombrie 2011, Jennifer Aniston fusese desemnată ca având cel mai frumos corp de la Hollywood, iar acum tot ea este considerată şi cea mai sexi femeie.Ce are în plus actriţa faţă de altele? Cititorii au declarat că este plină de haz şi o femeie cu umor este obligatoriu şi sexi.

Jennifer Aniston va figura în curând pe afişul filmului ‘Wanderlust’, unde joacă alături de actualul ei iubit, Justin Theroux. După podiumul ocupat de Jennifer Anniston, Raquel Welch şi Marilyn Monroe, urmează, în ordinea indicată de cititorii revistei Men’s Health, Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda şi Angelina Jolie.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus