Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Kate Winslet are o soră geamănă, din ceară, la muzeul Madame Tussauds

SHOWBIZ / Kate Winslet are o soră geamănă, din ceară, la muzeul Madame Tussauds

SHOWBIZ / Kate Winslet are o soră geamănă, din ceară, la muzeul Madame Tussauds

O copie din ceară a laureatei premiului Oscar, Kate Winslet, a fost prezentată la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Londra.Şi de această dată, artiştii care modelează ceara şi-au etalat măiestria şi au realizat o copie aproape perfectă a actriţei britanice în vârstă de 35 de ani, notează joi Daily Mail.

Copia din ceară a actriţei a fost realizată după imaginea acesteia din momentul în care a câştigat premiul Emmy, în cursul acestui an, pentru rolul principal interpretat în serialul “Mildred Pierce”. Artiştii modelatori în ceară şi-au petrecut luni de zile perfecţionând statuia din ceară a actriţei care poartă chiar şi rochia Elie Saab pe care Winslet a îmbrăcat-o la ceremonia de decernare a premiilor Emmy de la Los Angeles.

Toate detaliile sunt respectate cu stricteţe, de la trăsăturile anatomice până la coafură şi la cerceii purtaţi la ceremonia Emmy. Este o actriţă reprezentativă pentru o generaţie,o adevărată roză britanică, şi suntem fericiţi că putem expune o copie a ei, a precizat un reprezentant al muzeului figurilor de ceară.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus