Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Katy Perry şi Russell Brand divorţează!

SHOWBIZ / Katy Perry şi Russell Brand divorţează!

SHOWBIZ / Katy Perry şi Russell Brand divorţează!

Tristețe mare pentru cei care credeau că mariajele nonconformiste au șanse mari de reușită. Cel dintre Katy Perry și Russell Brand a ținut doar 14 luni. Actorul a anunțat că a depus actele de divorț.

Căsătoriți pe 23 octombrie 2010, în India, cei doi păreau pregătiți să învingă prejudecățile și să demonstreze că legătura dintre doi oameni total diferiți se poate dovedi solidă. Dar zvonurile că mariajul lor se clatină, apărute în urmă cu câteva luni, s-au dovedit adevărate.

 

După ce și-a petrecut Crăciun separat de soția sa, Russell a anunțat, într-un comunicat, că vineri, 30 decembrie, a început procedura de divorț. „Din păcate, Katy și cu mine punem punct căsniciei noastre. Voi ține la ea toată viață și știu că vom rămâne prieteni”, a declarat actorul din „Arthur”. Motivul invocat în documentele oficiale: „divergente ireconciliabile”.

 

Interesant este că anunțul vine la patru săptămâni după ce Brand declară, pe 2 decembrie, în emisiunea lui Ellen DeGeneres: „M-am căsătorit cu Katy pentru totdeauna. Până când moartea ne va despărți, a fost jurământul. Încă sunt viu”. Din păcate, veșnicia a ținut puțin pentru celebrul cuplu.

 

 

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus