Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Larry Hagman a devenit vegetarian pentru a învinge cancerul

SHOWBIZ / Larry Hagman a devenit vegetarian pentru a învinge cancerul

SHOWBIZ / Larry Hagman a devenit vegetarian pentru a învinge cancerul

În luna octombrie, actorul Larry Hagman, celebrul J.R. Ewing din serialul ‘Dallas’, a anunţat că are cancer, boală împotriva căreia luptă cu ajutorul unui regim deosebit. Diagnosticul l-a motivat pe actor să-şi schimbe modul de viaţă, pentru a combate cât mai eficient boala, scrie Voici.
De la o viaţă caracterizată prin consumul excesiv de alcool, Hagman a devenit ascet: Primul lucru pe care l-am făcut când am aflat că am cancer a fost să devin vegetarian. Beau sucuri de legume proaspete care nu sunt prea bune la gust, însă cred că mă ajută să lupt împotriva bolii. Am slăbit peste 11 kg, dar mă simt bine şi mă aştept ca medicii să-mi spună că situaţia este bună. Fac sport în fiecare dimineaţă, ridic mici greutăţi pentru musculatura braţelor, a spus Larry Hagman în publicaţia engleză Mail on Sunday.

Se pare că această disciplină de fier l-a ajutat, pentru că rezultatele sunt bune: Am terminat tratamentul şi medicii sunt încântaţi de progresele pe care le-am făcut. Sper într-o evoluţie bună. Vreau să mă vindec de cancer şi cred că m-am ajutat mult schimbându-mi radical regimul de viaţă, arată actorul.

Dacă legendarului J.R. Ewing îi merge acum destul de bine, este şi datorită colegei sale din serial, Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen. Actorul spune că ea l-a convins să se îngrijească de alimentaţie, purificându-şi corpul şi hrănindu-se corect. De când a aflat de boală, Hagman bea un amestec de castraveţi, broccoli, fasole verde şi avocado şi a eliminat din alimentaţie carnea.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus