Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Lindsay Lohan: mai întâi Playboy şi apoi la închisoare

SHOWBIZ / Lindsay Lohan: mai întâi Playboy şi apoi la închisoare

SHOWBIZ / Lindsay Lohan: mai întâi Playboy şi apoi la închisoare

Lindsay Lohan trebuie să se întoarcă la închisoare pentru încă 30 de zile de pedeapsă, dar nu imediat pentru că trebuie să aibă grijă şi de cariera sa, condiţii în care a reuşit să obţină o amânare de o săptămână pentru a-şi putea duce la bun sfârşit şedinţele foto pentru un pictorial în Playboy, conform starpulse.com.

După ce marţi a fost condamnată la executarea a încă 30 de zile de închisoare pentru încălcări repetate ale condiţiilor de eliberare, instanţa a ţinut totuşi cont de solicitarea vedetei de a putea să-şi termine şedinţele foto pentru revista Playboy.

Avocatul lui Lindsay Lohan, Shawn Chapman Holley, i-a solicitat judecătorului Stephanie Sautner o săptămână în plus de libertate pentru actriţă, astfel încât aceasta să poată respecta contractul în valoare de 1 milion de dolari semnat cu Playboy. Astfel, actriţa este aşteptată la centrul de detenţie până, cel târziu, la 9 noiembrie.

Jayde Nicole, fostă Playmate of the Year, a comentat nu fără ranchiună, pe marginea contractului pantagruelic obţinut de Lindsay din partea Playboy, susţinând că pentru o astfel de sumă pozele actriţei ar trebui să fie extrem de explicite. Dacă primeşte un milion de dolari atunci aş vrea să văd chestii pe care nu le-am mai văzut niciodată într-un pictorial Playboy, a comentat ea. Pictorialul lui Lindsay Lohan urmează să fie publicat în numărul pe luna ianuarie al revistei Playboy.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus