Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Michael Jackson a fost prima opţiune pentru rolul lui Peter Pan din “Hook”

SHOWBIZ / Michael Jackson a fost prima opţiune pentru rolul lui Peter Pan din “Hook”

SHOWBIZ / Michael Jackson a fost prima opţiune pentru rolul lui Peter Pan din “Hook”

Michael Jackson a fost prima opţiune pentru rolul Peter Pan din filmul “Hook” din 1991, regizat de Steven Spielberg, însă s-a retras din proiect pentru că viziunea regizorului nu corespundea cu propria viziune despre rol, conform starpulse.com.

Steven Spielberg a declarat recent că regele pop a fost foarte încântat de perspectiva de juca rolul personajului Peter Pan, însă nu a fost de acord cu scenariul conform căruia celebrul personaj îşi începea aventura din poziţia unui avocat care a uitat că este băiatul care nu se maturizează niciodată.

Michael şi-a dorit mereu să joace rolul lui Peter Pan, însă i-am dat un telefon şi i-am spus: ‘filmul este despre un avocat care trebuie să-şi salveze copiii şi descoperă că a fost cândva, când era un copil, Peter Pan’. Atunci Michael a înţeles că nu era acel Peter Pan pe care ar fi vrut să-l joace el, a povestit Spielberg pentru revista Entertainment Weekly.
Rolul lui Peter Pan i-a revenit în cele din urmă lui Robin Williams.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus