Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Michelle Obama, prin exemplul său, a pus la dietă personalul Casei Albe

SHOWBIZ / Michelle Obama, prin exemplul său, a pus la dietă personalul Casei Albe

SHOWBIZ / Michelle Obama, prin exemplul său, a pus la dietă personalul Casei Albe

Inspiraţi de exemplul dat de prima doamnă a SUA, Michelle Obama, angajaţii Casei Albe au început în iulie 2010 o cură de slăbire şi au reuşit să piardă un număr semnificativ de kilograme, transmite cotidianul spaniol El Pais.

Cine nu crede, s-o întrebe pe Susie Morrison, asistenta cofetarului de la Casa Albă. Dintr-o ‘păcătoasă’ care cădea constant în tentaţia de a ingurgita zilnic biscuiţi, tarte, sărăţele şi brioşe – plătind preţul, în kilograme în plus şi o stare de sănătate proastă -, Susie a ajuns la performanţa de a alerga primii săi cinci kilometri, de a merge la serviciu cu bicicleta, desigur, ori de câte ori prognoza meteo i-o permite (şi sunt mai mult de 15 kilometri între casa ei şi Casa Albă), de a renunţa la cafea în favoarea apei şi de a alege broccoli în locul ciocolatei!

Fără îndoială, Michelle Obama şi-a găsit vocaţia ca primă doamnă, promovând o dietă sănătoasă şi echilibrată, în condiţiile în care două treimi din populaţia adultă a SUA suferă de obezitate. Michelle Obama este dornică să schimbe această stare de fapt şi să-i facă pe americani să-şi modifice obiceiurile alimentare.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus