Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Micuţa Giulia Sarkozy este deja foarte răsfăţată

SHOWBIZ / Micuţa Giulia Sarkozy este deja foarte răsfăţată

SHOWBIZ / Micuţa Giulia Sarkozy este deja foarte răsfăţată

Carla Bruni-Sarkozy a născut-o pe micuţa Giulia pe 19 octombrie seara. De atunci, prima doamnă a Franţei primeşte mereu cadouri pentru bebeluş, scrie publicaţia Voici.

În ţările anglo-saxone este obiceiul ca viitoarea mamă să organizeze un ‘baby shower’ – un fel de a sărbători, puţin înainte, venirea pe lume a bebeluşului şi de a primi cadouri pentru el: jucării de pluş, hăinuţe, etc. Carla Bruni n-a avut nevoie de asemenea petreceri pentru a fi în centrul atenţiei. De câteva luni, cadourile curg la Palatul Elysee, mulţi oameni dorind să participe astfel la naşterea copilului preşedintelui, o premieră în istoria celei de-a V-a Republici.
La clinica La Muette, salonul în care stătea Carla Bruni semăna cu o florărie: a primit buchete de peste tot, printre care ‘un imens coş cu orhidee albe de la regele Mohamed al VI-lea al Marocului’, scrie Paris Match, sau un bucheţel rotund pe care Nicolas Sarkozy l-a adus când a venit la clinică. Nici fiul cel mare al şefului statului nu şi-a ignorat surioara, pentru care a adus un cadou de la cofetărie. Jacques şi Bernadette Chirac au fost şi ei alături de proaspeţii părinţi. Fostul preşedinte francez a trimis o felicitare ‘scrisă de mână’ şi soţia lui s-a ocupat de cadou: ‘o rochiţă de la Dior’, arată Paris Match.
Angela Merkel, cu care Nicolas Sarkozy este în dezacord în privinţa planului de salvare a Greciei, i-a dat preşedintelui francez un ursuleţ de pluş, Teddy Steiff, ursul simbol al oraşului Berlin. Cecilia Attias, fosta soţie a lui Sarkozy, i-a felicitat şi ea pe părinţi, dar cu două ore înainte de naştere, fiind ‘victima unor zvonuri’.
Giulia cântărea, când a ieşit din spital, în braţele mamei, 2,9 kg şi măsura 49 cm, potrivit săptămânalului citat. Acum câteva luni, Carla Sarkozy mărturisise revistei că vrea să fie foarte aproape de bebeluş şi să-l alăpteze. Acest lucru înseamnă să-mi pun viaţa în paranteză, mai ales la început, ca să mă bucur din plin de acest copil atât de dorit şi să mă pot consacra lui, spunea prima doamnă atunci. Fericitul tată nu are, din păcate, acelaşi noroc. Trebuind să facă faţă obligaţiilor de preşedinte al ţării, a lipsit de la naşterea Giuliei. Însă Carla este blândă, drăguţă şi înţelegătoare şi nu s-a supărat că tatăl n-a asistat la naştere, spune Sarkozy.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus