Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Miliardarul Bernie Ecclestone vrea să-şi lase averea viitorilor nepoţi

SHOWBIZ / Miliardarul Bernie Ecclestone vrea să-şi lase averea viitorilor nepoţi

SHOWBIZ / Miliardarul Bernie Ecclestone vrea să-şi lase averea viitorilor nepoţi

Miliardarul Bernie Ecclestone îşi acuză fiicele că risipesc banii rezervaţi viitorilor lui nepoţi. Patronul Formulei 1 spune că a rezervat 3,5 miliarde de euro pentru fetele lui, Tamara, 27 de ani, şi Petra, 22 de ani, ca acestea să-i investească în imobiliare, scrie 7sur7.be.

Însă acum este furios pentru că fetelor lui le place să cheltuiască şi banii zboară văzând cu ochii: fie pentru nunta extravagantă a Petrei (14 milioane de euro) de la începutul anului, fie pentru renovarea caselor de lux ale celor două fiice. Noua locuinţă de la Londra a Tamarei (53 de milioane de euro) are o cameră amenajată special pentru încălţămintea ei. Colecţia de pantofi valorează 820.000 de euro! Mai există şi un salon de toaletare pentru căţei şi o piscină. La casa Petrei de la Los Angeles (58 de milioane de euro) se află o încăpere anti-tero, un bowling şi o parcare pentru 100 de maşini, iar un etaj este în întregime rezervat garderobei sale.

Bernie Ecclestone, 81 de ani, crede că totul este grotesc: I-am dat bani soţiei ca să administreze moştenirea copiilor, dar fetele noastre au avut acces la aceste sume. Ideea era ca ele să-şi cumpere bunuri de calitate pe care să le aibă multă vreme, pentru copii şi celelalte. Dar n-au făcut asta. Au cheltuit tot. El le-a luat totuşi apărarea fetelor când s-a vorbit despre modul lor de viaţă plin de excese: Câte fete de vârsta lor n-ar face acelaşi lucru dacă ar putea?.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus