Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Obiectele lui Michael Jackson vândute la licitaţie

SHOWBIZ / Obiectele lui Michael Jackson vândute la licitaţie

SHOWBIZ / Obiectele lui Michael Jackson vândute la licitaţie

Obiectele din reşedinţa în care Michael Jackson şi-a petrecut ultimele luni din viaţă, alături de cei trei copii ai săi, au fost vândute la o licitaţie pentru suma totală de aproape 1 milion de dolari, transmite luni Associated Press.

Darren Julien, preşedintele casei de licitaţii Julien’s Auctions, a precizat că suma la care a fost estimată vânzarea obiectelor înainte de licitaţie nu depăşea 400.000 de dolari.
Printre obiectele vândute se numără şi o tablă ce era ţinută în bucătărie pe care copiii megastrarului au scris cu cretă mesajul “Te iubim tati”. Această tablă a fost vândută pentru 5.000 de dolari. Un dulap cu oglindă folosit de Michael Jackson a fost vândut pentru suma de 25.750 de dolari.

La licitaţie au fost vândute şi alte obiecte de mobilier, tablouri şi alte lucruri din reşedinţa de la adresa 100 North Carolwood Drive, locul de unde Michael Jackson pregătea seria de concerte de la Londra ce urma să reprezinte revenirea lui pe scenă, înainte să moară în iunie 2009. Covorul pe care se afla patul în care megastarul a murit a fost vândut pentru suma de 15.360 de dolari, în condiţiile în care preţul estimat era de cel mult 600 de dolari.
Casa de licitaţii Julien’s Auctions a mai organizat vânzări ale unor obiecte ce au aparţinut unor celebrităţi, printre care Cher, Barbra Streisand, William Shatner sau Slash.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus