Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Shakira decorată în curând cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de cavaler

SHOWBIZ / Shakira decorată în curând cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de cavaler

SHOWBIZ / Shakira decorată în curând cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de cavaler

Shakira va fi decorată, sâmbătă 28 ianuarie, de către ministrul francez al Culturii, Frederic Mitterrand, cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de cavaler, informează news-de-stars.com.
Cântăreaţa columbiană va primi această distincţie cu ocazia prezenţei sale în Franţa, la NRJ Music Awards de la Cannes. Dacă nu este decorată cu Legiunea de Onoare, ca Salma Hayek, cel puţin primeşte gradul de cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor! Această distincţie le este acordată artiştilor care contribuie la creaţii în domeniul literar sau artistic, precum şi la răspândirea artelor şi literelor în Franţa şi în lume. Se pare că recenta reluare a nemuritoarei piese ‘Je l’aime a mourir’ de Francis Cabrel nu este străină de marea onoare ce i se va face sâmbătă Shakirei. Se poate ca distincţia acordată cântăreţei să declanşeze polemici, aşa cum s-a întâmplat cu Legiunea de Onoare atribuită Salmei Hayek, încheie news-de-stars.com.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus