Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Startul numărătorii inverse de Anul Nou din Time Square va fi dat de Lady Gaga

SHOWBIZ / Startul numărătorii inverse de Anul Nou din Time Square va fi dat de Lady Gaga

SHOWBIZ / Startul numărătorii inverse de Anul Nou din Time Square va fi dat de Lady Gaga

Lady Gaga a fost aleasă să dea startul numărătorii inverse de Anul Nou din Time Square – New York. Cântăreaţa va interpreta una din piesele sale în cadrul concertului care va avea loc cu acest prilej, informează news-de-stars.com.

Ea va participa la concertul Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve care va avea loc pe 31 decembrie în Time Square din capitale americană. Lady Gaga va cânta una din ultimele ei piese în faţa miilor de spectatori aşteptaţi de Anul Nou în piaţă. A fost aleasă de primarul New Yorkului, Michael Bloomberg, să apese pe butonul care dă startul numărătorii inverse de Anul Nou şi a coborârii imensului glob luminat Waterford Crystal, eveniment care are loc în fiecare an în Time Square.

Este o onoare pentru cântăreaţa care adoră oraşul. Ea s-a referit de altfel la New York în ultimul ei single, ‘Marry The Night’. Lady Gaga se află în prezent în Japonia unde-şi promovează ultimul album, ‘Born This Way’, şi a făcut o înregistrare care va fi difuzată în această ţară în noaptea de Anul Nou.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus