Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Uggie, câinele din ‘The Artist’, nu va păşi pe covorul roşu la Oscar

SHOWBIZ / Uggie, câinele din ‘The Artist’, nu va păşi pe covorul roşu la Oscar

SHOWBIZ / Uggie, câinele din ‘The Artist’, nu va păşi pe covorul roşu la Oscar

Câinele Uggie, vedeta canină din filmul ‘The Artist’, nu va avea onoarea să calce pe covorul roşu la ceremonia de acordare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 26 februarie, la Hollywood, deşi a câştigat inimile a milioane de spectatori din lumea întreagă, relatează 20minutes.fr.

Uggie n-a fost invitat să participe sau să apară la Oscar, a declarat marţi un purtător de cuvânt al Weinstein Company, care a distribuit filmul. Fără invitaţie sau acreditare, simpaticul terrier Jack Russel în vârstă de zece ani nu le va putea însoţi pe celelalte vedete din filmul mut alb-negru al francezului Michel Hazanavicius la ceremonia Oscarurilor.

În pofida unor zvonuri apărute în presă, Uggie nu repetă un scheci cu Billy Cristal, prezentatorul evenimentului, au informat surse apropiate de organizatori. El se poate lăuda totuşi că a primit un trofeu, care i-a fost acordat numai lui: a câştigat luni seară primul Golden Collar (Zgarda de Aur) decernat vreodată la Hollywood pentru cel mai bun câine al anului într-un film.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus