Te afli aici: Acasa » Show biz » Extern » SHOWBIZ / Vezi unde au petrecut Revelionul vedetele lumii!

SHOWBIZ / Vezi unde au petrecut Revelionul vedetele lumii!

SHOWBIZ / Vezi unde au petrecut Revelionul vedetele lumii!

Fie că au fost sufletul petrecerii de Revelion, fie că au preferat să se distreze departe de ochii presei, vedetele de peste Ocean au sărbătorit cu stil venirea lui 2012. După cum era de așteptat, Lady Gaga a reușit să le ia față colegilor ei de breaslă.

 

 

După ce a dat startul numărătorii inverse în Times Square, Lady Gaga a ales să se distreze alături de prieteni într-un restaurant de lux.

 

Excentrica vedetă a mărturisit că din totdeauna a visat să apese butonul care declanșează ascensiunea sferei de cristal din celebra piață newyorkeză. Cu această dorință îndeplinită, Gaga a organizat o petrecere la care și-a invitat numeroși amici. Printre aceștia s-au numărat staruri de la Hollywood, dar și oameni de televiziune.

 

Mai puțin zgomotos a trecut în 2012 Mariah Carey. Proaspăta mămica a sărbătorit împreună cu gemenii ei în stațiunea montană Aspen și s-a asigurat că micuții în vârstă de 8 luni vor arată impecabil la primul lor Revelion. Așa că și-a îmbrăcat toată familia în alb din cap până în picioare.

 

Singura excepție au fost pantalonii crem ai soțului ei. Nick Cannon s-a revanșat după ce a făcut o vizită la un magazin de bijuterii. Nu de altă, dar Mariah merită un premiu după ce, de curând, a reușit să slăbească 15 kilograme.

 

Departe de ochii presei a petrecut și prințul Harry. Altădată un preferat al paparazilor, fiul cel mic al Dianei a preferat un Revelion într-o liniștită stațiune montană din Elveția. Ca partenere de distracție le-a avut pe verișoarele sale, prințesele Beatrice și Eugenia, alături de care a petrecut până dimineață într-un club de lux.

 

 

 

 

 

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus