Te afli aici: Acasa » Educaţie » Startup Kids Workshop – Obiective Destepte

Startup Kids Workshop – Obiective Destepte

Startup Kids continuă să ofere tinerilor din Timișoara evenimente care să îi ajute în drumul lor spre antreprenoriat și succes.

Obiective Deștepte este primul workshop organizat de către Startup Kids şi se adresează doar elevilor de liceu şi studenţilor.

Evenimentul va avea loc marţi, 30 iulie, de la ora 16.00, la City Business Centre, corpul D mezanin, Piața 700, iar participarea este gratuită.

Pe parcursul atelierului vom aborda următoarele teme:

-  Identificarea contextului actual de condiții și circumstanțe

-  Caracteristicile, motivația și importanța stabilirii obiectivelor

-  Setarea obiectivelor în cele 4 arii active: personal, profesional, social și hobby

-   “Provoacă-te constant”

Trainerul nostru este Diana Vitan Martinaș, speakerul anului 2012 în România.

Diana este absolventă a Universităţii Politehnica Timişoara, secţia Inginerie Managerială şi Tehnologica-Mecanică, a Facultăţii de Drept şi a programului academic Excelenţa în Vânzări. După 8 ani de experienţă în antreprenoriat (Ancor Industry – managing partner timp de 4 ani), sales (Romtelecom – corporate key account manager timp de aproape 3 ani) şi management (Hansen Grup – Director Regional), îşi începe activitatea ca trainer pe vânzări şi pe product în cadrul companiei Life Care Corp în 2008, unde işi dezvoltă şi o reţea de MLM, de aproximativ 7.000 de parteneri, în acest timp, instruind peste 1.000 de leaderi şi 50.000 parteneri ai companiei în evenimente.

Împreuna cu încă doi colegi pune bazele unei școli de dezvoltare personală dedicată partenerilor acestei companii, Blue Diamond, care îl are ca prim invitat de onoare în Romania într-un seminar de excepție în iulie 2010, pe renumitul Paul Martinelli. care revenind în octombrie în România, o ia ucenica într-un proces intensiv de modelare pe traning, speaking și coach timp de 2 ani, studiind 4 zile pe săptămână cu Paul în direct online, în coach sessions și unu la unu live la Londra cu Paul Martinelli si celebrii Cristian Simpson și Roddy Galbraith. Inregistreaza împreună la Londra în februarie 2011 Power Principles în limba română, urmând ca Diana să devină teaching partner pentru Paul Martinelli, începând cu celebrul eveniment Map Your Future și mai apoi Your Turning Point, unde cei doi au împărțit scena în fata a peste 600 de participanți.

În 3 martie 2012, inaugurează Diana Vitan – Consulting & Training prin prisma căreia lansează pachetele educaţionale pe sales, public speaking, poziţionare cât şi dezvoltare personală, o dată cu programul revoluţionar de 5 săptămâni Capu’ Sus (aflat actualmente la a 5-a ediţie ), care se vrea un “aer proaspat” în domeniu, aducând în peisajul educaţional românesc o combinaţie de şcoală americană cu influenţe britanice, balcanizată după cerinţele dinamicii pieţei. La finele anului 2012 primeşte în cadrul competiţiei lansate de Business Days, distincţia Speakerul Anului 2012.

Prezența la eveniment se poate confirma pe pagina:


https://www.facebook.com/events/153876741472252/

Organizatori: Timișoara Startup Hub & Startup Kids

Parteneri: City Business Centre, SafeFleet, Adecco Resurse Umane

Startup Kids își propune să creeze evenimente motivaționale prin care dorește să crească interesul tinerilor față de antreprenoriat în domeniul tech, dar și în alte industrii creative. Au avut loc patru evenimente Startup Kids, la care au luat parte mai mult de 350 de participanți: elevi, studenți și tineri antreprenori.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus