Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Timişoara / Pică şoferii ca potârnichile

Timişoara / Pică şoferii ca potârnichile

Timişoara / Pică şoferii ca potârnichile

 

 

 

*S-a dispus începerea urmăririi penale, cu avizul procurorului, în dosarul penal privind pe Ioan O., de 28 ani, din Ştiuca, judeţul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 193 şi 217 Cod Penal. Cel în cauză a spart un geam al locuinţei unei persoane din localitate si l-a ameninţat pe acesta cu acte de violenţă.
*Poliţiştii au început urmărirea penală, cu avizul procurorului, în dosarul penal privind pe Vasile C., de 36 ani, din Pogăneşti, judeţul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 305 Cod Penal. Acesta nu a plătit pensia de întreţinere pentru minorii I. C. şi C. V., în perioada noiembrie 2010-ianuarie 2011 respectiv suma de 810 lei.
*Urmare la informării din data de 14 martie, privind prinderea în flagrant a patru tineri în timp ce încercau să sustragă uleiul de răcire al unui transformator pe câmpul petrolier Variaş-Satchinez, vă comunicăm următoarele: Cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă, procurorii dispunând interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.
*La data de 15 martie, ora 18.30, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, pe DJ 594 B, poliţiştii l-au depistat pe EMIL M., de 32 ani, din localitatea Lenauheim, judeţul Timiş, în timp ce a condus un tractor neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.
*În urma cercetărilor întreprinse, poliţiştii au început urmărirea penală, cu avizul procurorului, în dosarele penale privind pe:
- N. I. Alin, de 22 ani, din Recaş, care, la data de 26 februarie, în jurul orei 23, prin escaladarea gardului imobilului aparţinând unei persoane din localitate, a pătruns în imobil, de unde a sustras bunuri în valoare de 250 lei.
- C. Traian, de 39 ani, din Recaş, care a pătruns prin efracţie într-un imobil de unde a sustras mai multe bunuri personale, fără ca partea vătămată să poată preciza valoarea exactă a acestora.
- C. V. Ioan, de 27 ani, din Recaş, care, prin spargerea unui geam de la hol, a pătruns în locuinţa unei persoane din Bazoş, de unde a sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi o bicicletă mountain-bike, în valoare de 2400 lei, prejudiciul fiind parţial recuperat.
*În perioada 11 -14 martie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi specifice, în urma cărora rezultatele obţinute au fost următoarele:
- au fost constatate 9 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere;
- au fost reţinute 22 certificate de înmatriculare;

- au fost reţinute 46 permise de conducere, din care 22 pentru depăşire neregulamentară, 2 pentru alcool, 4 nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, 7 pentru nerespectarea vitezei legale, 8 neacordare prioritate pietoni, altele.
- au fost aplicate 751 sancţiuni contravenţionale, din care 181 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 273 pentru nerespectarea regimului de viteză, 2 pentru opriri/staţionări neregulamentare, 8 pentru indisciplină pietonală, 28 pentru utilizarea telefonului mobil, 46 pentru nefolosirea luminii de drum şi 85 de alte abateri.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 88.826 lei.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus