Te afli aici: Acasa » Show biz » TIMPURI NOI canta pe 12 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

TIMPURI NOI canta pe 12 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

BestMusic  te invita la Hard Rock Cafe, joi, 12 noiembrie, de la ora 21:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!

Avand in vedere cele intamplate saptamana trecuta in tragedia din Colectiv, trebuie sa mentionam ca Hard Rock Cafe detine toate autorizatiile la zi si echipmantele necesare pentru interventie in caz de urgenta, precum si iesirile de urgenta cerute de lege.  De asemenea, la intrare va fi prezenta o urna unde puteti dona bani pentru victimele tragediei. Banii vor fi apoi donati fundatiei Estuar pentru ajutorarea celor in nevoie. Suntem alaturi de familiile indurerate si le dorim multa sanatate celor care se lupta pe paturile din spitale.

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!  De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii…. Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 40 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), respectiv 50 de lei VIP, în limita locurilor disponibile

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus