Te afli aici: Acasa » Educaţie » Zilele ARTundeva. Ateliere de creatie pentru copii in perioada 24-29 noiembrie

Zilele ARTundeva. Ateliere de creatie pentru copii in perioada 24-29 noiembrie

Clubul pentru copii Arta în Nori în parteneriat cu RATT vă așteaptă în perioada 24-29 noiembrie să petrecem împreună câteva zile ARTundeva. De ce ARTundeva?…pentru că sâmbătă 24 noiembrie și joi 29 noiembrie, între orele 10-17, într-un spațiu neconvențional și anume în Tramvaiul Restaurant ce va fi staționat în Piața Libertății în care vom face ateliere de creație cu copiii. Din programul zilelor ARTundeva în tramvaiul RATT vă propunem următoarele ateliere: pentru ziua de sâmbătă 24 noiembrie  -  Pictură pe figurine de ghips, Atelier de Handmade în care copii își vor creea diferite obiecte, Micul bucătar unde vom bucătări și vom face pâinici în diferite forme,  sau Facepainting. Duminică, 25 noiembrie începând cu ora 18.30 așteptăm părinți sau viitori părinți la un atelier de Puericultură împreună cu doamna doctor pediatru Roxana Pakai, atelier ce se ține în locația clubului Arta în Nori. Luni, începând cu ora 17 vă așteptăm la Micul păpușar, un atelier de teatru de păpuși și marionete împreună cu regizorul Traian Șoimu, la ora 18 vă invităm să călătorim împreună la Arta în jurul lumii cu Maria Ștefan în timp ce Florin Lăzărescu ne va face o demonstrație de cioplit în lemn, iar la ora 18.30 vom fi inspirați de către natură să creem la atelierul Natura ne inspiră, toate acestea petrecându-se în locația clubului Arta în Nori. Programul de marți 27 noiembrie, tot la Clubul Arta în Nori, va începe la ora 16.30 cu atelierul Micul păpușar  urmat de Micul bucătar la ora 18, iar mai apoi vom învăța cum să ne purtăm la Atelierul de bune moravuri. De la ora 19 vom păși pe fascinantul Drum spre artă, atelier în care ne vom familiariza cu diferite tehnici din artele plastice alături de artistul plastic Laura Moldovan. Ziua de miercuri se va desfășura la Arta în Nori și va debuta cu Atelierul de teatru alături de Traian Șoimu, iar psihologul Amalia Doboș ne va face un program de autocunoaștere și dezvoltare personală în cadrul atelierului Exerciții de creștere pentru copii de 4-7 ani de la ora 17. Va urma de la ora 18 Atelierul de manufactură cu artistul plastic Claudia Marta și de la ora 19 Atelierul de Astronomie ne va fi prezentat Universul. Zilele ARTundeva se vor încheia precum au debutat, respectiv în Tramvaiul Restaurant al RATT, în stația din Piața Libertății, joi 29 noiembrie cu următorul program -  Pictură pe figurine de ghips, Atelierul  Arta în jurul lumii și, Micul bucătar precum și Facepainting.

Dacă copilul dumneavoastră are între 2-18 ani, dacă sunteți părinte sau urmează să deveniți părinte clubul Arta în Nori vă așteaptă să ne întâlnim în căsuța noastră și să vă introducem în minunata lume creată special pentru copii, părinți și bunici, o lume întru spațiu liniștit, dichisit cu cărți, jucării și multe bunătăți.

Totul se petrece în Tramvaiul Restaurant staționat în Piața Libertății precum și la Clubul Arta în Nori pe strada Proclamația de la Timișoara nr.7, la etajul 1 (deasupra de Curtea Berarilor, vis-a-vis de Hotel Continental).

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus