Te afli aici: Acasa » Administratie » Autostrada Lugoj – Faget se apropie de finalizare

Autostrada Lugoj – Faget se apropie de finalizare

Lucrarile la lotul 1 din autostrada Lugoj – Deva se apropie de finalizare, iar soseaua de mare viteza incepe sa arate din ce in ce mai bine. Pe hartile proiectantilor drumul leaga Sanovita de Traian Vuia, insa, concret, va face legatura intre Lugoj si Faget, scrie opiniatimisoarei.ro.

Tronsonul traverseaza valea Begai si trece prin comunele Ghizela, Belint, Balint, Costeiu, Bethausen si Traian Vuia. El va lega centrul de estul judetului, cei ce se îndreaptă spre merg Surduc sau Deva, va micşora distanta cu aproximativ 10 km.

Lucrarile au inceput in 20 iunie 2011 si urmau sa se finalizeze inceputul anului 2013, ultimul termen fiind inceputul lunii septembrie.

Tronsonul incepe din apropiere de Sanovita. Venind dinspre Timisoara, pe drumul de Lugoj, la intrarea in Chizatau se face la stanga, pe drumul judetean DJ609A spre Sanovita – Ghizela -Secas. Aici vechiul drum a fost mutat, treccând peste autostrada. De pe pasaj se poate vizualiza inceputul autostrăzii, direct din camp, de acolo de unde trebuia sa fie aprope gata autostrada care venea dinspre Recas. În directia Faget, s-au inceput deja lucrarile la finisaje

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus