Te afli aici: Acasa » Administratie » Campanie Antidrog susţinută la Prefectura Timişoarei

Campanie Antidrog susţinută la Prefectura Timişoarei

Campanie Antidrog susţinută la Prefectura Timişoarei

Centrul Regional Antidrog Timişoara reprezentat de comisarul şef, Mihaela Tomiţă, a desfăşurat, vineri, la Instituţia Prefectului, o conferinţă de presă în care a discutat despre proiectele şi soluţiile găsite în combaterea şi prevenirea dependenţei de produse stupefiante.

În acest an, Centrul Naţional şi Regional Antidrog  desfăşoară o campanie numită “Absentul”, prin care doreşte să atragă cât mai mulţi copii voluntari în acest proiect pentru a informa alţi tineri despre efectele şi pericolului consumului de droguri. Totodată, comisarul şef, Mihaela Tomiţă, a amintit despre taberele de vara unde merg aceşti voluntari care desfăşoară activităţi ce solicită exerciţii de creativitate.

Liderii acestei campanii sunt copii şcolari care doresc să prevină adicţia de produse stupefiante, iar cei mai mulţi dintre voluntari sunt foşti consumatori de droguri. În următoarele luni, copii voluntari vor participa în tabăra de vară a Antidrog, unde vor învăţa să-şi folosească creativitatea în alte activităţi decât de a consuma droguri. Ei vor fi pregătiţi într-un program foarte serios, pentru ca în noul an şcolar să fie pregătiţi pentru a susţine campania desfăşurat”, a spus Mihaela Tomiţă, comisar şef la Centrul Regional Antidrog.

Alături de reprezentantul Centrului Regional Antidrog s-a aflat consilierul judeţean, Florin Răvăşilă şi prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală.Mihaela Tomita a tinut să precizeze faptul că şi Consiliul Judeţean Timiş, dar şi Inspectoratul Şcolar au participat la susţinerea numeroaselor proiecte desfăşurate de organele de poliţie, iar din această toamnă se vor alătura şi organizaţiile nonguvernamentale în a combate consumarea de produse stupefiante.  (A.M.F.)

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus