CCIA Timis invita firmele sa devina membri ai BusNetSupport


În calitate de partener al Proiectului „Îmbunătăţirea accesului întreprinzatorilor la servicii integrate de consiliere şi asistenţă în afaceri – BusNetSupport”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită firmele mici şi persoanele fizice interesate în a începe o afacere să se înscrie ca  membri ai Reţelei regionale de sprijin în afaceri BusNetSupport.

Reţeaua oferă servicii integrate de formare şi consiliere atât întreprinzătorilor care deţin deja o mică afacere cât şi persoanelor care doresc să iniţieze o afacere.

Resursele principale ale Retelei sunt: membrii care vor activa în Reţea, în special serviciile şi expertiza lor: universităţi, consultanţi în afaceri, camere de comerţ şi industrie, furnizori de formare profesională continuă, autorităţi ale administraţiei publice locale, asociaţii profesionale şi patronale, întreprinderi mici şi mijlocii, companii mari.

Beneficiile aderării la Reţeaua BusNetSupport sunt următoarele: un instrument de informare complet, bazat pe comunicarea între diferiţi actori, privaţi sau publici, care influenţează dezvoltarea afacerilor; un canal de colaborare cu ceilalţi membri ai Reţelei, specialişti dar şi instituţii; posibilitatea de a identifica noi clienţi din rândul micilor întreprinzători care sunt beneficiarii finali ai serviciilor integrate ale Reţelei; acces la baza de date care include peste 70 de indicatori financiari şi calitativi; acces la studiile anuale elaborate pe baza datelor colectate în cadrul proiectului. Companiile incluse în aceste studii sunt împărțite în mod echilibrat în funcție de sectoarele de activitate relevante din economie și de zonele acoperite de proiect; acces la Forumul virtual al proiectului, structurat în secţiuni precum: Schimb de idei şi bune practici, Consiliere în afaceri etc.; promovarea afacerii, consultanţă în afaceri, consultanţă pentru obţinere de  finanţări, consultanţă juridică; acces la programe de formare pentru dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale.

Vor fi acordate 65 de vouchere tehnologice (în valoare de 20,000 lei) şi 65 de vouchere de formare, dintr-un total de 650 de participanţi la proiect.

Atât persoanele mandate din firme cât şi persoanele fizice care doresc să adere la Reţea beneficiază de instruire de specialitate.

 

Aderarea la Reţeaua regională de sprijin în afaceri BusNetSupport este gratuită şi deschisă tuturor firmelor şi persoanelor fizice interesate.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.