Colterm testeaza caloriferele

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2014-2015, COLTERM S.A. anunţă că începând cu data de 17 septembrie 2014 se vor efectua probele la rece, pentru ca funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie, să se poată furniza încălzire. Probele de presiune la rece se vor realiza etapizat, în diferite zone ale orașului, în funcție de finalizarea lucrărilor pregătitoare pentru sezonul de încălzire 2014-2015.

Asociaţiile de proprietari şi ceilalţi utilizatori sunt rugaţi să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor.

De asemenea, consumatorii sunt rugați să anunțe dispeceratul COLTERM S.A. (tel. 0256.494.133) eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor, înaintea începerii sezonului de încălzire.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.