Controale pe străzile Timișoarei efectuate de Garda Națională de Mediu

 

Urmare a apariției în presa scrisă și televizată a numeroaselor sesizări cu privire la starea de salubrizare defectuoasă în Municipiul Timișoara, comisarii Gărzii Naționale de Mediu CJ Timiș au efectuat operativ un control pe raza teritorial administrativă a Municipiului Timișoara, în vederea verificării stării de salubrizare a localității, ocazie cu care s-a constatat că aspectele reclamate se confirmă: starea de salubrizare în Municipiul Timișoara lasă de dorit, pe domeniul public au fost identificate abandonări de deșeuri, măturatul stradal pe lângă borduri lipsește cu desăvârșire, frunzele nu au fost colectate și predate către operatorii autorizați.

Pentru neconformitățile constatate comisarii Gărzii Naționale de Mediu CJ Timiș, au aplicat sancțiune contravențională, în valoare de 60.000 lei, conform art. 96 alin (2) pct. 3 din  OUG 195/2005 cu modificările și completările ulterioare și au dispus măsuri urgente pentru salubrizarea stradală, respectiv prezentarea la Garda Națională de Mediu CJ Timiș a unui grafic de salubrizare pe străzi.

În comunicatul Gărzii Naționale de Mediu, nu este specificat cui i s-a aplicat sancțiunea contravențională în valoare de 60.000 lei, cu siguranță cititorii noștri ar dori să știe acest lucru. Poate vom afla din următorul comunicat…

Related posts