Delgaz Grid a modernizat reţeaua de gaz din zona Mehala din Timișoara

 

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona Mehala din municipiul Timișoara, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 3,6 kilometri. Investiţia, în valoare de peste 1,25 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă.

 

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe străzile: Basarabia, Vuk Karadjici, Popovici Bănățeanu, Cetatea Albă, Milos Cirneanski, Martir Cornel Leucuța și Aleea Viilor, joi, 4 martie, începând cu ora 09.00.

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00.

 

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Related posts