Te afli aici: Acasa » Administratie » Delgaz Grid intenționează să modernizeze în 2021 circa 21 km din rețeaua de distribuție a gazelor din județul Timiș

Delgaz Grid intenționează să modernizeze în 2021 circa 21 km din rețeaua de distribuție a gazelor din județul Timiș

 

  • Principalele investiții din 2020 s-au derulat la Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare;
  • În acest an, ne propunem să investim peste 11 milioane de lei în înlocuirea de conducte și branșamente de gaze naturale din municipiul Timișoara.

 

Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie. Astfel, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Timiș a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de circa 2 kilometri, principalele lucrări fiind în Timișoara și Lugoj.

 

Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor pe o lungime de circa 9 kilometri, în localitatea Sânnicolau Mare.

 

Tot anul trecut, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Timiș a fost extins cu aproape 7 kilometri, iar la Ghiroda au fost instalată o nouă stație de reglare-măsurare a gazelor. Totodată, unul dintre cele 8 autolaboratoare achiziționate de companie pentru detectarea eventualelor scurgeri de gaze naturale a ajuns în dotarea echipelor care gestionează rețeaua din județul Timiș.

 

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Timiș fiind programate înlocuiri ale rețelei de gaz pe o lungime de 21 kilometri, valoarea investițiilor depășind 11 milioane de lei. Cele mai importante lucrări prevăzute a fi finalizate în 2021 sunt în municipiul Timișoara.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus