Te afli aici: Acasa » Administratie » Ieri a fost inaugurat marele magazin Hornbach din Timisoara

Ieri a fost inaugurat marele magazin Hornbach din Timisoara

 

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 136 de magazine, inclusiv cel din Timişoara.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

Locaţia din Timişoara este cel mai mare magazin de materiale de construcţii şi grădinărit din regiune, oferind clienţilor nu doar un sortiment uriaş, ci şi avantajul conceptului de preţ stabil.

„Inaugurarea magazinului din Timişoara reconfirmă succesul Hornbach pe plan local şi arată, o dată în plus, că suntem partenerul de încredere pentru orice lucrări de bricolaj”, a declarat Albrecht Hornbach, Preşedintele Hornbach Holding AG.

Timişoara este cea de-a doua locaţie din afara Capitalei în care Hornbach a decis să se extindă, acesta fiind unul dintre cele mai dezvoltate orașe ale țării, atât din perspectivă economică, cât și demografică. În plus, fiind un oraş cu peste 300.000 de locuitori, Timişoara permite realizarea unei cifre de afaceri corespunzătoare cu investiţiile efectuate.

„Noul magazin este situat pe o suprafaţă de 52.000 de mp, terenul fiind achiziţionat anul trecut. Construcţia  magazinului a început imediat după achiziţie, în luna iulie 2011, fiind finalizată în aceasta vară. Odată cu inaugurarea magazinului nostru, zona comercială în care se integrează atinge un areal cu o dimensiune de aproximativ 160.000 mp, suprafaţa de vânzare depăşind 50.000 mp”, a declarat Dan Bădescu, Directorul de Expansiune al companiei.

Magazinul din Timişoara este împărţit în trei zone distincte, urmând modelul tuturor locaţiilor Hornbach din România. Astfel, pe o suprafaţă de 9.300 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de 5.300 mp se regăseşte o zonă specială pentru produsele de grădină şi ZOO.

În plus, noua locaţie dispune de o zonă Drive In de 7.900 mp. Aici clienţii pot intra direct cu maşina sau cu camioanele de tonaj redus pentru a încărca rapid şi comod materialele de construcţii grele şi voluminoase. Drive In-ul are o capacitate de 20 de maşini, în timp ce parcarea magazinului a fost construită pentru 490 de autoturisme.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus