Te afli aici: Acasa » Administratie » In afara terenurilor, municipalitatea a platit si un milion de euro pentru “acvariu”.

In afara terenurilor, municipalitatea a platit si un milion de euro pentru “acvariu”.

Mutarea “acvariului” din centrul Timişoarei a stârnit nenumărate controverse. În timp ce Nicolae Robu susţine că a îndeplinit una din promisiunile sale electorale, opoziţia l-a criticat pe considerentul că mutarea a fost plătită mult prea scump de către primărie.

Deputatul PD-L Alin Popoviciu a subliniat că, în afara terenurilor, primăria ar mai fi dat şi un milion de euro. Acesta a prezentat copia unei facturi emise de către firma “Art” S.R.L., în valoare de 4,63 milioane de lei. Factura a fost emisă în luna martie a acestui an, la patru luni după ce municipalitatea şi firma “Art” au semnat contractul de schimb în care nu se specifica nimic despre plata unei anumite sume.

Cu toate acestea, Nicolae Robu susţine că nu s-a virat nici un leu pentru mutarea “acvariului, considerându-l: “Nu mă pot demite să comentez aberaţiile pe care le debitează el. Cele trei terenuri despre care se tot vorbeşte au fost date nu pentru mutarea acvariului, ci penmtru readucerea în patrimoniul primăriei a subpasajului din Piaţa Victoriei pe care l-a vândut domnul Ciuhandu, subpasaj amenajat, aşa cum oricine poate vedea coborându-i treptele, şi nu în paragina în care era când a fost vândut. Evident, compensarea contabilă a subpasajului cu cele trei terenuri s-a făcut pe baza unei facturi, dar care nu atrage după sine nici o mişcarea bănească”.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus