Întrerupere apă caldă

 

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de miercuri, 08.06.2022,  în intervalul orar 0730 – 18ºº, la  PT 73 și 75.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Simion Bărnuțiu, Lorena, Renașterii, Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly.

 

Tot miercuri, 08.06.2022, în intervalul orar 11,00 – 13,00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, la CT Buziaș, ca urmare a unor lucrări derulate de furnizorul de gaz din zonă. Vor fi afectați abonații care domiciliază pe următoarele străzi: Atomului, C. Buziașului, Electronicii, Meseriașilor, Recoltei, Venus, Neptun, Martir M. Nemțoc și M. Millo.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioada de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii acesteia în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Related posts