Te afli aici: Acasa » Administratie » Întrerupere apă caldă

Întrerupere apă caldă

 În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de joi, 22.09.2022, de la  ora 0730 până la ora 1600, la  următoarele puncte termice:  71, 72, 73, 75, Spitalul Victor Babeș și la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Calea Lugojului, Renașterii, Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, George Bacovia, Viorelelor, Lalelelor, Ovidiu, Eugen Pop, Cornel Lazăr,  Alex. Miletici, Behelei, Zoltan Kodaly.

Totodată, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se va întrerupe apa caldă de consum tot joi, 22.09.2022, de la  ora 8ºº la ora 15ºº,  la  punctul termic 94.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Cristalului, Oglinzilor, Sudului, Uranus, Mareșal C. Prezan.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus