Întrerupere apă caldă, apă rece hidrofor și încălzire

 

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, se va  întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, miercuri, 30 martie, după cum urmează:

– PT 21se întrerupe apa caldă de consumîntre orele 8-16.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: București nr. 32A, 32B și 36, Take Ionescu nr. 45, 51 și 51A, Martir Miroslav Todorov nr. 1, Titan nr. 6, 7, 9, și 10, Tapia nr. 11 și 13.

– PT Păltiniș, se intrerupe apa caldă și încălzirea, între orele 13-15. 

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Sorin Titel, Victor Babeș, Protopop George Dragomir, Ghirlandei (inclusiv Liceul Moisil), Feldioara, P-ța Bălcescu, Ciprian Porumbescu, Independenței, Mihai Viteazul, Sfânta Rozalia, Izvorului, Evlia Celebi, Protopop George Popovici, Dr. Aurel Cândea, Mitropolit Varlaam, P-ța Bisericii, P-ța Crucii, 1 Decembrie și Maternitatea Bega.

 

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

 

Totodată, ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică, se va întrerupe furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 8B, tot în ziua de miercuri, 30 martie, între orele 09-17.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Vasile Goldiș, Heine, Medicinei, Regimentul 13 Călărași.

Related posts