Întrerupere apă caldă – luni, 3 octombrie 2022

 

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de luni, 03.10.2022, de la  ora 8ºº până la ora 18ºº,  la  punctele termice 98 și SDM. 

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Eternității, Arh. V. Vlad, Calea Șagului, Steaua, Mart. H. Sporer, Bujorilor, Izlaz, Arh. D. Marcu, Florilor.

Tot în data de 03.10.2022, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, după cum urmează:

între orele 0800 – 2000, la  punctele termice 13, Diana și 50. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile:  Bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi,  1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vâlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu;

-între orele 0800 – 1600, la PT 75. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe străzile: Dorobanților, George Bacovia, Intrarea Zoltan Kodaly, Simion Bărnuțiu.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Related posts