Întrerupere apă caldă și caldură

 

În vederea unei intervenții la rețeaua primară, Colterm  anunță întreruperea furnizării apei calde și a încălzirii la PT 81, 82, 83 și modul Luceafărul, în ziua de joi, 14 aprilie, între orele 8-16.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Ana Ipătescu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O. Țintaru, Genezei, Hărniciei, Hebe, Herculane, Intrarea Iederei, Aleea Inului,  Iris, Islaz, Liviu Rebreanu, Luceafărul, Martir Ghe. Cruceru, Intrarea Mierlei, Zarand,  Intrarea Munților, Mureș, G. Musicescu,  Intrarea Râului, Săgeții, Plantelor, Intrarea  Sabinei, Onoarei.

Totodată, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, se va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 52, tot în ziua de joi, 14 aprilie, între orele 8-18.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Calea Martirilor nr. 38 și 42; Dr. I. Mureșan nr. 95, 97, 98 și 100; Liviu Rebreanu nr. 132, 132A, 134, 134A, 136, 136A și 138.

Consumatorii trebuie să știe că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

Related posts