Întrerupere apă caldă și căldură – Lucrări reabilitare rețele pe fonduri europene

 

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, se va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 10B și Păltiniș, în ziua de joi, 4 noiembrie, între orele 8-16.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilorȘtefan cel Mare (parțial), Șt. O. Iosif, 1 Decembrie (parțial), Feldioara, Ghirlandei, Independeței, Izvorului, M. Viteazul (parțial), P-ța Crucii, P-ța Bălcescu, P-ța Bisericii, Păltiniș, Porumbescu (parțial), S. Titel, V. Babeș (parțial), Protopop George Popovici, Mitropolit Varlam și Protopop George Dragomir.

Tot joi, 4 noiembrie, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețaua termică primară se va întrerupe apa caldă și căldura la PT Vulturii, între orele 9-15.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aferente străzilor: Banatul, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlăsiei, Vulturilor.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Related posts