Întrerupere programată alimentare gaze naturale în localități din județul Timiș

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat marți, 5 otombrie, integral în localitățile Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița și parțial în Timișoara

 

Pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale marți, 5 octombrie, începând cu ora 08:00 integral în localitățile Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița și parțial în Timișoara – str. Grigore Alexandrescu (între Calea Aradului și Calea Torontalului), platforma industrială Torontalului, str. Arthur Rubinstein, Marius Moga, Ernest Neuman, Atanasie Demian, Aurel Contra, Ion Hobana, Ion Flueras, Marin Constantin și Loichița Vasile.

 

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 22:00, cu posibilitatea continuării și pe parcursul zilei următoare.

 

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Related posts