Te afli aici: Acasa » Administratie » Parteneriat intre Aquatim si Universitatea Politehnica

Parteneriat intre Aquatim si Universitatea Politehnica

Aquatim a semnat recent un acord de colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, acord care stabilește cadrul unui parteneriat între cele două părți.

Compania de apă și universitatea timișoreană au identificat o serie de interese comune, care pot deveni oportunități de dezvoltare pentru ambele organizații. Colaborarea dintre Aquatim și Politehnica timișoreană poate porni, de exemplu, de la promovarea transferului tehnologic, în domenii de prioritate europeană sau de interes economic pentru România, înfiinţarea unor laboratoare integrate de cercetare, promovarea programelor de formare continuă, a studiilor postuniversitare şi masterale, doctoratelor, temelor de cercetare etc. Asigurarea cadrului pentru efectuarea practicii studenţilor UPT poate constitui, de asemenea, o bază bună pentru colaborarea pe termen lung.

Societatea Aquatim s-a implicat în mod constant, de-a lungul timpului, în numeroase colaborări cu mediul academic sau cu institute de cercetare, la nivel național sau internațional. Un avantaj adus de aceste participări a fost creșterea potențialului profesional al angajațior. Pentru personalul Aquatim implicat, programele comune de cercetare sunt cea mai la îndemână posibilitate de a fi la curent cu noutățile și practicile de succes din domeniu și, totodată, o metodă eficientă de pregătire profesională.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus