Patinoarul Parking Ice Arena, inchis mai devreme

 

Deși patinoarul amenajat în centrul Timișoarei, în parcarea din zona Pieței 700, trebuia să fie închis abia duminică seara, timișorenii care au vrut să se bucure de ultimele zile pe gheață au avut neplăcuta surpriză să constate că patinoarul a fost închis încă de sâmbătă.

Reprezentanții Constructim, cei care administrează parcarea din fața Direcției de Finanțe, anunțau, că patinoarul va fi închis duminică dat fiind faptul că temperaturile sunt în creștere. „Zilele petrecute la Parking Ice Arena se apropie de final. Duminică, 17 februarie, va fi ultima zi în care patinoarul din Parcarea 700 mai este deschis, urmând ca ultima serie de patinatori să părăsească gheaţa la ora 21.30, conform programului obişnuit”, anunţau aceştia.

Iubitorii patinajului din Timişoara care au vrut să profite de ultimele zile pe gheaţă au avut surpriza să constate că patinoarul a fost închis mai devreme decât era programat şi nimeni nu s-a gândit să anunţe acest lucru.

Mulţi timişoreni au fost dezamăgiţi şi nemulţumiţi de faptul că patinoarul era deja închis de sâmbătă. Acum, vor avea de aşteptat până la iarna următoare.

Patinoarul Parking Ice Arena a fost deschis la iniţiativa Primăriei, cu sprijinul unor companii private, la începutul lunii decembrie.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.