Porti deschise la Statia de Epurare a apei uzate

În săptămâna 1 – 5 aprilie, cu ocazia programului naţional „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, organizat de  Ministerul Educației Naționale, Aquatim SA va deschide porţile de la staţia de epurare a apei uzate de pe strada Păstorilor nr. 1.

Aşteptăm aproximativ 500 de elevi provenind de la 10 instituţii de învăţământ dar şi pe toţi cei interesaţi de procesul de “curăţare” al apei. Un tur al staţiei durează aproximativ o oră, timp în care vizitatorilor li se va explica procesul tehnologic de tratare a apei de către Aquaghizii Aquatim. Obiectivul acestei acţiuni este de a conştientiza tinerii consumatori despre importanţa reţelei de canalizare, indispensabilă în protejarea mediului şi implicit a sănătăţii noastre.

Programul de vizitare va fi în fiecare zi începând cu data de 01.04.2013 şi până la data de 05.04.2013, între orele 10:00-13:00.  Pentru vizitele de grup este recomandabil să se facă programări la numărul de telefon 0256 201 370, Biroul Comunicare și Relații Publice. Plecările în turul stației se fac din jumătate în jumătate de oră.

Scopul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” este de a implica toţi copiii prescolari si elevii, precum şi cadrele didactice, în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale acesteia, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, nu neaparat in cele prezente in curriculumul national, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate în contexte nonformale.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.