Te afli aici: Acasa » Administratie » Precizari facturare Colterm luna mai

Precizari facturare Colterm luna mai

Avand în vedere neclaritățile semnalate de clienții Colterm, referitoare la valorile facturilor emise în luna iunie, aferente consumului de energie termică pentru luna mai (valori mai mari decat în anii precedenți) reprezentanții instituției fac următoarele precizări:

  • În fiecare an, clienții COLTERM care au optat pentru plata încălzirii în varianta 40% pe timp de vară și 60% în timpul sezonului de furnizare, regăsesc pe facturi restul de plată (adică cei 40%) în factura lunii mai. Anul acesta, în mod excepțional, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în luna mai, am fost nevoiți să prelungim sezonul de funizare pentru încălzire, pe timp de noapte, până în 18.05.2019. Astfel, pe facurile aferente lunii mai se va regăsi restul de plată din consumul de încălzire a lunii ianuarie 2019, la care se adaugă suma pentru perioada de furnizare până în 18 mai. De aceea valorile facturilor din luna mai din acest an sunt mai mari decât cele din anii precedenți!
  • Clienții COLTERM care au optat să plătească integral costurile încălzirii termice în sezonul de furnizare, vor regăsi pe facturi doar consumul aferent lunii mai.

Reamintim clienților Colterm că pentru orice nelămuriri sau dacă doresc detalii despre toate serviciile oferite de COLTERM S.A. o pot face la punctele de lucru din cele două mall-uri, la sediul central al societății de pe strada Joseph Lonovici nr. 4 sau pe www.colterm.ro.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus