Premiu important pentru Aquatim

Eforturile făcute de societatea Aquatim pentru a atrage importante fonduri nerambursabile cu care să finanţeze investiţiile mari pentru apă şi canalizare în regiune au fost apreciate la recenta ediţie a Forumului Regional al Apei, din iunie, de la Bucureşti. Asociaţia Română a Apei, care organizează de 15 ani manifestările cuprinse sub titlul generic Expo Apa, a acordat anul acesta societăţii Aquatim un premiu de excelenţă pentru progresul înregistrat în implementarea proiectului de investiţii din Programul Operaţional Sectorial de Mediu.

Prin acest proiect, cu 119 milioane de Euro, Aquatim va construi în judeţul Timiş circa 300 km de reţele de apă şi de canalizare, şapte staţii de epurare a apei uzate şi trei staţii de tratare a apei potabile. La finalizarea proiectului, serviciile furnizate vor fi la standarde de calitate şi tarife accesibile, iar creşterea economică în regiune va fi stimulată prin îmbunătăţirea infrastructurii.

La manifestările Expo Apa 2013, desfăşurate la Palatul Parlamentului, Aquatim a participat cu un stand propriu, în secţiunea destinată operatorilor şi cu lucrări de specialitate la conferinţa tehnico-ştiinţifică. Expo Apa este evenimentul anual de referinţă din comunitatea apei, la care s-au întâlnit, şi de data aceasta, numeroşi specialişti din domeniul apei, din România şi din străinătate.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.