Program de 1 Decembrie

R.A.T.T. anunţă că sâmbătă 29.11 între 8.00-12.00 şi luni 1 decembrie în intervalul orar 09:00 – 14:00, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Naţionale a României care vor avea loc pe bvd. Revoluției 1989, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate. La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în acelaşi interval orar, liniile de tramvai 1 şi 6 vor fi suspendate. Traseele liniilor de tramvai şi de autobuz se vor modifica după cum urmează:

Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur.

Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur.

Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemai ajungând până pe Calea Sever Bocu.

Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare.

Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi.

În ziua de 1 decembrie mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică și toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.