Te afli aici: Acasa » Administratie » Regia Autonoma de Transport: inceperea lucrarilor de amenajare la intersectia Calea Stan Vidrighin si strazile D. Coresi si Torac

Regia Autonoma de Transport: inceperea lucrarilor de amenajare la intersectia Calea Stan Vidrighin si strazile D. Coresi si Torac

R.A.T.T. anunţă că, începând cu noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă vor fi demarate lucrări de amenajare ale liniei cale la intersecţia dintre Calea Stan Vidrighin şi străzile Diaconu Coressi şi Torac.

Intervenţia face parte din investiţia Primăriei Municipiului Timişoara, care are ca scop descongestionarea traficului şi realizarea unei legături optime prin amenajarea legăturii între strada Torac şi Calea Stan Vidrighin.

Lucrările sunt estimate să dureze până la 1 septembrie. Acestea se vor desfăşura în cea mai mare parte pe timp de noapte şi nu vor duce la întreruperea circulaţiei liniilor de tramvai 4 şi 8 care traversează zona lucrărilor. Este posibil ca traficul să fie mai îngreunat în acest perimetru ceea ce va duce la întârzieri de la grafic ale tramvaielor.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus