S-a terminat asfaltarea în Zona Polonă

Cei de la Primărie au fost azi la „inaugurarea” străzilor asfaltate din Zona Polonă. Până nu demult, aici nu existau drumuri asfaltate, iar colectarea apelor pluviale era imposibilă deoarece nu exista reţea de canalizare.

Acum, locuitorii din Zona Polonă simt într-adevăr că trăiesc într-un oraş. Drumurile au fost asfaltate, locuinţele au fost racordate la reţeaua de distribuţie de gaze, apă, la reţeaua de electricitate şi la cele telefonice. Străzile au fost asfaltate. Majoritatea au lăţimea de 6 metri, cu excepţia celor situate între clădiri mai apropiate, care au fost făcute doar de 4 metri lăţime. Pe lângă drumuri, au fost realizate şi trotuare din pavaj de 8 cm dale din beton, precum şi borduri adiacente. S-a făcut şi un sistem pentru scurgerea apei pluviale, au fost montate indicatoare rutiere şi au fost vopsite marcajele necesare. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 1.752.493,86 lei (cu TVA).

Zona Polonă este situată după cartierul Freidorf, la sud de Fabrica de Zahăr, lângă intrarea în localitatea Utvin. La vest, Zona Polonă se termină unde începe ferma Smithfield.

Anda Deliu

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.