Te afli aici: Acasa » Administratie » Verificări necesare la contorul de apă

Verificări necesare la contorul de apă

Aquatim le reamintește clienților că verificările la toate contoarele de branşament sunt efectuate de către angajații companiei, o dată la 7 ani, conform legislației din domeniu.

Verificarea este obligatorie, dar gratuită pentru clienți. Reprezentanții Aquatim vă vor anunța în prealabil, în scris, despre verificarea planificată a contorului, la scadența metrologică.

Verificarea la scadența metrologică NU se plătește.

Precizăm că verificarea contoarelor este posibilă şi la solicitarea clienţilor. Contorul va fi demontat de către reprezentanții Aquatim și verificat în cadrul laboratorului de verificări metrologice al societăţii, acreditat în acest scop.

În cazul în care contorul este admis din punct de vedere metrologic, clienții vor plăti verificarea și consumul contestat.

În cazul în care contorul este respins din punct de vedere metrologic, clienții nu vor plăti verificarea, iar consumul contestat se va recalcula în funcție de consumurile lunilor precedente.

Verificările la cerere se fac în zilele de miercuri, la fiecare 2 săptămâni, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Metrologie Legală.

Aquatim nu verifică aparatele/contoarele de apartament. Dacă doriţi verificarea contorului de apartament, vă recomandăm să vă adresaţi firmei care v-a instalat contorul sau unui instalator autorizat.

Pentru mai multe informații legate de verificarea contorului în afara programului de scadență metrologică, vă rugăm să vă adresați Serviciului Relaţii clienţi sau sucursalelor Aquatim.

 

Relații Clienți:

str. Treboniu Laurian nr. 7A

tel.: 0256 203 650, 0754 099 502

Program cu publicul: luni-vineri, 8-15:30

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus