Te afli aici: Acasa » Administratie » Ziua Serviciilor Publice cu un stand inedit al AQUATIM

Ziua Serviciilor Publice cu un stand inedit al AQUATIM

 

În această toamnă, în premieră națională, pe 12 octombrie, în Piața Unirii și Piața Libertății, Primăria Timișoara va da startul evenimentului numit Ziua Serviciilor Publice.

Vor fi prezente peste 20 de corturi ale diverselor instituţii publice, utilaje specifice – maşini de poliţie, pompieri, salvări, utilaje pentru gunoiul menajer, vome, vidanje – va fi o zi plină de spectacole, activităţi interactive, mini concursuri şi multe surprize.

Aquatim va fi parte a Zilei Serviciilor Publice cu un super stand: vom prezenta sistemul nostru de hărți electronice ale subteranelor Timișoarei (GIS) și-l vom explica și pe înțelesul nespecialiștilor, vom oferi detalii legate de pierderile de apă, mai ales despre cum pot fi detectate și evitate acestea, vom aduce o parte din „istoria” noastră, sub forma unor documente scrise și fotografiate, unice, de la jurnale sau însemnări ale lui Stan Vidrighin până la hărți ale canalizării de odinioară, de la calcule de-acum 100 de ani până la poze ale celor care au gestionat destinele Timișoarei, atunci.

Mai mult, Aquatim va oferi o demonstrație practică de intrare în „rărunchii” unei guri de canal din Piaţa Unirii, cu ajutorul super robotului nostru, Gulliver, activitate care, sperăm noi, va stârni la maxim interesul vizitatorilor noștri.

Nu vor lipsi nici mascotele noastre, Clara murdărica şi Clara curăţica, sau atracțiile, momentele, sesiunile de desen, cadourile, toate destinate copiilor.

Manifestările vor debuta la ora 10 şi se vor încheia cu concertul rock al trupei Desant, de la orele 19.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus