Te afli aici: Acasa » Administratie » Ziua Transportului Public Local Timișoara – 8 iulie 2022, sărbătorită în tramvaiul de la Bozankaya

Ziua Transportului Public Local Timișoara – 8 iulie 2022, sărbătorită în tramvaiul de la Bozankaya

 

Data de 8 iulie marchează pentru timişoreni Ziua Transportului Public Local. Anul acesta, Societatea de Transport Public Timişoara aniversează 153 de ani de activitate, moment pe care am decis să-l sărbătorim sub semnul solidarităţii sociale şi al sustenabilităţii mediului.

Astfel, vineri, 08.07.2022, începând cu ora 09 00, în staţia de tramvai Piaţa Libertăţii, sensul spre Piaţa 700, echipa Societăţii de Transport Public Timişoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi cu participarea D.G.A.S.P.C. Timiş şi D.A.S. Timişoara, va oferi exclusiv copiilor şi seniorilor din cele două instituţii, ocazia de a călători pe traseul turistic (linia 6) cu unul dintre noile tramvaie achiziționate prin proiectul ,,Înnoirea flotei de tramvaie – etapa II”, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Totodată, cei prezenţi vor putea interacţiona cu colegii noştri vatmani care le pot răspunde la întrebările legate de noul tramvai, dar şi cu agenţii de control prezenţi în Piaţa Libertăţii, se vor putea bucura de “Smoothie bike” – o bicicletă care va fi pedalată de copii și de adulţi (conform limitei de vârstă şi înalţime) pentru a putea genera energia necesară producerii de suc proaspăt pentru pasageri, de o tombolă cu premii, dar şi de momente dulci oferite de partenerii noştri.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus