Te afli aici: Acasa » Auto » A fugit de politie, intrand cu masina în gard

A fugit de politie, intrand cu masina în gard

Accident cumplit la Timişoara. Tânărul aflat la volanul unui Renault Clio a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Politistii povestesc ca baiatul venea pe bulevardul Take Ionescu. Agentii care erau in zona i-au facut semn sa traga pe dreapta pentru un control.

Se pare ca acesta s-a speriat şi  a accelerat, incercând  să dispara. Agentii de politie s-au luat dupa el. A urmat o adevarata cursa prin Timisoara si, la un moment dat, soferul a ajuns pe bulevardul Loga.

Acolo, â conducătorul auto a pierdut controlul masinii Autoturismul a iesit de pe carosabil şi a urcat pe trotuar, unde s-a izbit violent de un gard, chiar in coltul unei proprietati.

Soferul a reusit sa iasa din masina si a dat bir cu fugitii, dar prietenul său a fost prins î de poliţişti în Parcul Rozelor.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat şi pe fugar, descoperind că avea permisul anulat pentru că a şofat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe numele lui Mircea C.a fost întocmit un dosar penal, tânărul fiind acuzat de conducerea autoturismului, chiar dacă avea permisul anulat şi pentru părăsirea locului accidentului.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus