Te afli aici: Acasa » Auto » Festivalul auto-moto/sporturi extreme din Romania – Bucharest Wheels Arena, la cea de-a doua editie

Festivalul auto-moto/sporturi extreme din Romania – Bucharest Wheels Arena, la cea de-a doua editie

Arena Events şi Romexpo organizează între 24 şi 26 mai 2013 cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival auto-moto/sporturi extreme din România – Bucharest Wheels Arena.

Din dorinţa de a prezenta vizitatorilor un spectacol mai incendiar ca cel din 2012, pe durata celor 3 zile de festival organizatorii au inclus în programul evenimentului şi demonstraţii oferite de nume sonore precum Chris Pfeiffer – de patru ori campion mondial şi european la acrobaţii pe două roţi.

Formula magică din 2012 se repetă şi la cea de a doua ediţie Bucharest Wheels Arena unde campionii naţionali Vali Porcisteanu şi Manu Mihalache vor oferi publicului demonstraţii de raliu.

Marius KNS, Cristi George (Mouse), Răzvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy şi Alex Gorganu (Kellu) vor încinge atmosfera şi cauciucurile în ritm de drift.

Piloţi de la cele mai bune cluburi din ţară, precum Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport, T44 sau BGS MotorSport, vor oferi publicului demonstraţii de off road pe trasee special amenajate cu diferenţe de nivel, şanturi şi mult noroi.

Îşi vor învârti roţile în ritmul care i-a consacrat: la karting – piloţii de la JMS Performance, participanţi în Campionatul Naţional de Karting; la BMX – Ştefan George, participant în Campionatul de Trial BMX al Franţei.

Pasionaţii de supermoto se vor putea întrece pentru premiile substanţiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena organizată de clubul Adventure Ride pe un traseu special amenajat.

Vizitatorii se vor putea înscrie şi la ‘safety drive’ unde vor testa câteva dintre modulele şcolilor de conducere din Ungaria, Austria şi Germania. Cei mai îndemânatici şoferi vor primi din partea organizatorilor premii surpriză.

Bucharest Wheels Arena va include şi o expoziţie de tuning auto-moto la care îşi vor prezenta maşinile modificate pasionaţi de tuning auto, cluburi sportive şi firme de tuning din toată ţara. Până în prezent și-au anunțat participarea la Bucharest Wheels Arena 2013 cluburile Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club și Madness Crew.

Data limita pentru înscrieri la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013 – 19 mai 2013. Mai multe detalii și access formular de înscriere pe www.bucharestwheelsarena.ro. Organizatorii își rezervă dreptul de a alege mașinile care vor participa la Expo Tuning Auto/Moto BWA 2013.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus