Te afli aici: Acasa » Comentariu » Liberalii il invita pe Voinescu in Opozitie

Liberalii il invita pe Voinescu in Opozitie

Dupa ce au vazut ca deputatul Sever Voinescu isi critica din cand in cand foarte dur partidul, liberalii ii fac o oferta cel putin greu de ignorat.

Initiatoarea ofertei de schimbare politica este deputatul PNL Diana Tusa care ii sugereaza lui Voinescu, actual deputat PDL sa renunte la partidul sau si sa se alature liberalilor, acolo unde ii este intradevar locul.
Am observat atitudinea dumneavoastra din ce in ce mai critica la adresa Guvernului Boc-Udrea. Nu acest lucru ma surprinde. E clar ca, pentru un om cu judecata, nici nu se poate sa aveti o altfel de parere. E cel mai slab guvern din ultimii 20 de ani! Asadar, aici suntem de acord! Tocmai de aceea, pentru a fi credibil in critica pe care o faceti la adresa Guvernului Boc- Udrea, va invit sa o faceti pe fata, din Opozitie. Stiu ca in inima dumneavoastra sunteti un liberal, iar locul unui liberal se afla in PNL. Asadar, va invit in PNL, acolo unde se afla adevarata OPOZITIE, sa criticam in mod real acest Guvern si sa-i aratam solutiile liberale de iesire din criza provocata de el insusi”, scrie Tusa pe blogul sau.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus