Te afli aici: Acasa » Cultura » Amintiri asomate » Stimate tovarase,

Stimate tovarase,

Ma adresez dumneavoastra cu ocazia  Zilei Femeii, cu rugamintea sa depuneti toate eforturile, in anii care vin, pentru a naste si a va boteza copiii. Apoi, puteti incredinta copiii dv.  tuturor partidelor politice, sindicatelor, organelor si organizatiilor interne si internationale,  ong-urilor, asociatiilor, comitiilor, fundatiilor, trusturilor, transnationalelor, Uniunilor, Noilor Ordini Mondiale, Puterilor universale, etc… pentru:  experiente genetice, prelevare  de organe, teste in industria farmaceutica, de medicamente si alimentara, achizitii de carne de tun,  multicultabatorism, digitizarea carnii, , spalare de creiere, lansari in cosmos de  carne proaspata pentru civilizatiile mai avansate.

O atentie deosebita va rog sa acordati cadrului legislativ in  care se vor desfasura aceste activitati de interes obstesc. Voi verifica personal, alaturi de intregul activ, abaterile dv. de la normele eticii si echitatii universal umane, si voi lua masurile care se impun, repetandu-va acest indemn tovarasesc, ori de cate ori am prilejul.

Atrag atentia asupra necesitatii intensificarii cooperarii si schimbului  de experienta cu mamele care au obtinut si obtin rezultate notabile in sectorul natalitatii. Tovarase, poate munciti prea mult! Mamele eroine cum pot sa munceasca atat de putin, si sa produca atat de mult? Este nevoie de mobilizarea exemplara a intregului aparat cognitiv, pentru a raspunde acestui deziderat major al zilelor noastre.

In final, va felicit pentru rezultatele obtinute pana acum in munca, si va urez noi succese!

5 iunie 2014

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus